torsdag 6 maj 2010

Svenskarna dissar vänsterkartellen!

Tesen är besannad! Ju mer den rödgröna röran syns desto mer förlorar dom och ju mer Alliansen syns desto mer mer vinner vi! Den senaste tiden har såväl Regeringen som oppositionen konkretiserat vilken politik man vill driva. Och detta ger direkt utslag i den opinionsmätning som idag publiceras.
Alliansen ökar med 5 % och vänstern förlorar lika mycket! Ett direkt flöde från den ena sidan till den andra. Det kan bara tolkas som att svenskarna inte är roade av att drabbas av skattehöjningar inom alla möjliga och omöjliga områden. Alliansen har tagit Sverige genom en lågkonjunktur och återhämtningen är på gång. Statsfinanserna är i gott skick och en medelinkomsttagare har fått ut totalt ca 50 000 kronor mer i plånboken efter skatt sedan jobbskatteavdraget började införas 2007.
När alternativen blir tydliga så inser allt fler vem som är mest trovärdiga när det gäller dom tre viktigaste uppgifterna nämligen: 1. Ordning på landets ekonomi. 2. Se till att människor får större makt över sina liv genom att de får behålla mer av sina inkomster. 3. Bibehålla kvalitén i välfärden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar