lördag 4 september 2010

Förbryllande SD-manifest

SD presenterar sitt valmanifest och föga förvånande så ska alla problem lösas om vi minskar invandringen. Då får vi pengar till allt och alla: Poliser,vård,skola,pensionäreroch familjer. man brukar även hävda att vi ska hjälpa människor på plats i sina hemländer istället för att "ta hit dom". Vilket ju är ett synnerligen vårdslöst språkbruk eftersom vi som nation knappast är behjälpliga när någon flyr hit under ofta vidriga omständigheter.
Nåväl då kunde man ju i konsekvensens namn förvänta sig en höjning av biståndsbudgeten om man nu menar allvar med att vi ska hjälpa människor i deras hemländer. Men icke: Även biståndet ska det sparas på. Svårt att få någon ordning på deras budskap.
Av väljarundersökningar framgår det att utbildningsnivån hos den genomsnittlige SD-sympatisören är klart under genomsnittet. I takt med att vi får en bättre skola så får man hoppas att allt färre går på deras retorik som innehåller såväl felaktigheter och motsägelser.

1 kommentar:

  1. Hej Magnus!

    Jag tillhör den växande skaran KD-sympatisörer som har hoppat över till SD.

    Orsaken var knappast att jag inte var högt utbildad och inte förstod bättre, utan att jag tillhör en grupp människor som har sett verkligheten med egna ögon och kan tänka själv utan att vara en robot som blint sväljer den politiskt korrekta propagandan. Jag tycker du uttrycker en föraktfull inställning mot ett annat partis väljare genom att säga som du gör.

    SD är ett parti som faktiskt vågar diskutera de stora problem den kravlösa invandringen har medfört, och konstatera just det faktumet att ett mångkulturellt samhälle i stor skala i sig självt är en motsägelse som aldrig kommer att fungera utan stora problem. Härom har vi ju många bevis för idag!

    För ett tag sedan skrev jag ett öppet brev till en av mina kristna favoritartister Roland Utbult angående en artikel han skrev i DAGEN i vintras. DAGEN publicerade inte det. Men det finns på nedanstående sida, kommentarer välkomnas.

    Mvh, Patric Johansson

    http://kauppi.5u.com/sd-patric-svarar-utbult.html

    SvaraRadera